Juustutrühvlid

Tänaseks retseptiks on Grillfestil E-piima telgis tehtud juustutrühvlid! Need olid tõeliselt menukad!

 

DSC08966

 

Ma olen korduvalt maininud, et parim aeg blogimiseks on varajased hommikutunnid – tulen tööle enne tööpäeva algust (loe: vaikus), võtan hommikukohvi, loen natuke uudiseid, avan uue postituse tühja lehe ja sõnad hakkavad voolama. Aga viimasel ajal see ei toimi. Nii et mul ei ole siin maailmas enam midagi asjalikku öelda (kuigi on üldiselt kaheldav, kui asjalik see siinne jutt ongi) või on mul writers block. Ah, ei  teagi. Vaatame parem kassipilte.

 

IMG_1328Paksu, kes muide pole enam üldse paks, on alati olnud äärmiselt graatsiline kass..

 

IMG_1319Tegeleeeeee minugaaaaaa…. ehk siis pilt sellest, kuhu paksu lisakilod kadusid….

Samas, võite mu abikaasat ka vaadata. Merevaate saates süstaga merelainetes mängimas 🙂 Staar nagu ta on..

Tegelikult olid meil kassidega suurepärased pühad – käisime kolmekesi vanemate juures, mina isiklikult tegin palju süüa (vt Kaju Köögi FB lehelt) ja sain palju head sööki, käisin tünnisaunas ja logelesin vaadates Masterchef Australia‘t. Ma isegi panin ise televiisori tööle esimest korda vanematekodus! Lihtsalt… kõigest sellest rääkimine tundub viimasel ajal kuidagi… triviaalne? Ok, mitte päris nii, aga.. Ma olen teinekord rääkinud sellest, et paljudest vanematest toidublogidest on aastate jooksul kadunud isikupära ja toimub ainult toiduainete kirjeldamine. Nüüd aga mõtlen ise sellele, kui palju ma ikkagi peaks oma eraelust siin rääkima. Mõtlen nendele pahatahtlikele inimestele, kes siin lugemas ja pihku naermas käivad, kui mõne koma- või loogikavea leiavad. Üldiselt on mul nendest alati ükskõik olnud, aga vahel mõtlen, kas ma ikkagi peaksin järjekordsele hullule kassimutile seda rahuldust pakkuma.. Karma, eksole.

Cheese truffles

 

Juustutrühvlid

 

200 g Gouda juustu

200 g toorjuustu

0,5 tl jahvatatud küüslauku

Noaotsatäis Cayenne’i pipart

 

Paneerimiseks – kreeka pähklid, peekon, murulauk

 

Trühvlite täidise jaoks riivi juust ja sega toorjuustu, jahvatatud küüslaugu ning Cayenne’i pipraga. Tõsta saadud mass külmkappi.

Prae peekon hästi krõbedaks ja laota majapidamispaberile nõrguma. Haki murulauk ja pähklid. Purusta blenderis peekon. Vormi juustusegust pallikesed ja paneeri osad pähklitega, osad murulauguga ja osad peekoniga.

 

Cheese truffles

Share Button
4 Comments