Mandlipannkoogid

Ei, need ei ole gluteenivabad mandlipannkoogid. Sorri, kui asjatut elevust tekitasin.

 

Mandlipannkoogid

 

Mul ei ole täna mitte midagi tarka ja isegi mitte väga tarka öelda. Aga tegin täna nõnda kevadised pildid (mitte, et ma arvaks, et füüsal ja eelmise aasta mustika toormoos kevadet sümboliseeriks, eksole), et ei saa neid justkui kevade alguse puhul jagamata jätta.. ja lehttainas vajab rullimist, ehk magama minna ka veel ei saa.

Tegelikult on minu arust nii, et mida rohkem inimene loeb, seda rohkem on tal silmaringi ja seda rohkem tal öelda on – olgu need siis tekkivad assotsiatsioonid, emotsioonid või teemaarendus. Tehkem siis omad järeldused sellest, et mul pole midagi öelda, peale virina, et mul pole midagi öelda.

Üldiselt ma väga vabandan, kui te ei tulnud siia retsepti vaid mula järele.

 

Almond pancakes

 

Retsept on Russian Foodie kevadisest numbrist. Ma kujutasin ise ette, et need peaks olema sellise maitsega nagu ampsaks martsipani. Ei olnud. Aga väga head ja natuke tervislikumad ikka.

 

Mandlipannkoogid

 

2 muna

35 g suhkrut

500 ml mandlipiima

250 g nisujahu

180 g mandlijahu

Noaotsatäis soola

1 tl vanillsuhkrut

1 tl küpsetuspulbrit

 

Vahusta munad suhkruga. Lisa ülejäänud koostisosad ja sega ühtlane tainas. Lase tainal 10 min seista ja seejärel prae pannkoogid.

 

Almond pancakes

Share Button