Rukkinööbid karulaugu ja juustuga

Juba paar nädalat on turul müügil karulauk! Tõeline kevadine vitamiinipomm ja minu lemmik salati koostisosa. Ise ka imestan, et sel hooajal ei ole veel ühtegi karulaugu retsepti kirja pand! Häbi-häbi.

 

DSC06095

 

Tegelikult oli mul kindel plaan teha karulaugu-singirullide postitus… aga singirullid said liiga õhukese singi tõttu nii koledalt lapergused, et ei kannatanud pildistamist 😀 Pedandi mured 😀 Mis seal siis ikka – said hoopis rukkinööbid. Igal juhul on selle täidisega nii singirullid kui ka rukkinööbid suuuuuuuuurepärasteks suupisteteks kevadisele peolauale!

 

DSC06108

 

Rukkinööbid karulaugu ja juustuga*

 

1 pakk rukkinööpe

Punt karulauku

200 g juustu

100 g toorjuustu

50 g majoneesi

50 g hapukoort

Soola-pipart

 

Haki karulauk, riivi juust ja sega koostisosad kokku. Täida rukkinööbid täidisega.

 

* Kogused selles retseptis on rangelt vabatahtlikult! Tehke ikka oma maitse järgi – kas rohkem majoneesi, vähem hapukoort või jätke ära toorjuust või või.. 🙂

 

DSC06103

Share Button