Kanarullid peekoni ja suitsujuustuga (ehk imeline laupäev pildis)

Täna räägin pildis, sellest, milline näeb välja üks imeline laupäev!

DSC01942
Esiteks on vaja end kindlasti välja magada! Ja kui ei õnnestu, siis pole hullu, kui vaid päeva jooksul päikese käes saab peesitada!

DSC01954
Üldiselt on ühel õigel daamil vaja aega, et end rahulikult kasida.. Olgu siinkohal ka öeldud, et pildil on meie pere “vanim” liige! ca 23 aastane kass Musja 🙂

DSC01925
Oluliseks faktoriks imelisel laupäeval on võimalikult väheste meeste olemasolu kodus. Keegi ei jooksuta ja lihagi saame ise grillitud.

DSC01972
Õigel laupäeval peab olema aega, et süüa teha ja rahulikult õues süüa.. ja veini juua.

DSC01979
Ise teen, ise söön. Meid ei heiduta isegi see, kui mehed õigel ajal sööma ei jõua. Juhin tähelepanu minu veinipokaalile, kuhu ema suutis pool pudelit ära kallata. Mina ei kurda. Patt oleks sellisel päeval lisaks kerget suussulavat kooki mitte süüa!

DSC01997
Kui mehed lõpuks ikkagi koju jõuavad saagiga (ja paari ostetud forelliga), siis ei saa jällegi millegi üle kurta. Ema tõenäoliselt täiendaks mind siinkohal, et mehed võiks kala ise ka rookida. Mind see ilmselgelt ei puudutanud 😀

DSC02002
Imelisest laupäevast ei saa puududa ka loodus ja nii me emaga oma klassikalisele 7 km jalutuskäigule suundusimegi..

DSC02006
Kuna oleme korilased, siis korjatud said ka metsmaasikad. Solidaarsusest ema vastu ei hakka ma siin rõhutama, kumb tops kelle oma on..

DSC02008
.. aga see on muidu minu tops.

DSC02005
Minu stiilsed jalatsid. Mis saab siis, kui vibramitega rohumaale ronid..

Päeva lõpetas tünnisaun ja suitsukala. Piinlik, et see osa jäi pildistamata. Samas oleks veel piinlikum endast tünnisaunas pilte blogisse riputada.. Niisiis aitab eputamisest, räägime hoopis toidust. Kuna mul on jätkuvalt põhimõte igast Oma Maitsest vähemalt üks retsept teha, siis eile postkastist leitud Oma Maitse läks juba täna kasutusse. Väikeste muudatustega, nagu ikka. Meile kõigile väga meeldis see toit!

DSC01922

Kanarullid peekoni ja suitsujuustuga

6 broilerifileed

150 g peekonit

150 g suitsujuustu

3 küüslauguküünt

4 sl sojakastet

0,25 sidrunimahla

Õli

Sool-pipar

Lõika broilerifileed paksemast osast pooleks ja ava nagu raamat, et filee oleks võimalikult ühtse paksusega. Vasarda fileed õhukesteks. Maitsesta sojakastme, sidrunimahla, pipra ja küüslauguga. Jäta maitsestuma tunnikeseks.

Pane igale fileetükile peekonit ja õhuke juustuviil. Keera fileed rulli ja lõika rullid viiludeks. Kinnita rullid kolmekaupa puidust grillvardale. Määri liha õliga, maitsesta vajadusel veel soola ja pipraga. Grilli, prae või küpseta ahjus.

DSC01975
Garniiriks grillitud baklažaan ja suvikõrvits. Lisaks feta, kreeka jogurti ja küüslaugukaste.

 

Share Button