Arbuusi-feta suupisted

Ma ei oska iseenda kirjutisi kontrollida. Grammatika osas küll, aga loogikavigu ma kuigi tihti ei näe, eriti sõnade järjekorra osas. Arvan, et see tuleneb faktist, et eesti, vene ja inglise keeles on erinev sõnade järjekord ja ma pole enam ammu kindel, mis keeles mis reeglid on. Koolis väsitasin emakeeleõpetaja ilmselgelt sellega üsna ära 😀 Kui ta esialgu näitas mulle nooltega, mis sõna kuhu käib, siis lõpuks loobus ja hakkas sõnade kohale numbreid märkima.. Seetõttu palusin oma lõputööd lugeda päris mitmel sõbral, kes sisuliselt küll kaasa rääkida ei osanud (oleks ka imelik, kui mul juhuslikult oleks sõpru, kes jõgede hürdomorfoloogiat tunneksid), kuid aitasid mu 75 lk üllitist loogilisemaks muuta. Isegi kui nad tegid seda oma heast tahtest ja abivalmidusest, tahtsin ma nende pingutust tasustada… söögiga! Niisiis üle väga pika aja tegin enda juures sõpradele õhtusööki. Jee!

DSC01561

Laual on arbuusi-feta suupisted, avokaado hummus, Eesti maasikad, marineeritud seasisefilee, lõhe tartar (kala Peetri lõheärist!), Forte juust ja baba ghanoush. Piinlik lugu on see, et me ei pildistanudki põhirooga. Kuna sundisin neid päev otsa nälgima (noh, et laud oleks puhtaks söödud, mis mind teades on alati mission impossible), siis olid kõik liiga näljased, et toidu serveerimisel seda pildistama hakata. Seega peate mind uskuma, et õhtusöögiks oli aeglaselt küpsetatud lõhe tamarindi kastmes, cous cous ja türgi oad.

Antud eelroog kuulub kategooriasse “lihtsuses peitub võlu” ja juba eelmisel suvel leidis neid ampse üksjagu perekondlikelt pidupäeva laudadelt.

 

Arbuusi-feta suupisted

Arbuus

Feta juustu

 

Lõika arbuus ja feta kuubikuteks. Feta kuubikud võiksid olla kolmandiku võrra väiksemad. Lao kuubikud üksteise otsa ja kinnita hambatikuga.

DSC01557

 

Share Button
No Comments